Du er ikke logget inn - Logg inn

Om oss

Epleservice er et Apple-autorisert serviceverksted for både bedrifter, forhandlere og privatmarkedet. Vi leverer høy kvalitet på service og svært raske servicetider, og vi utfører service på alle Apple-produkter, uansett hvor produktene er kjøpt. Garantiservice, betalbar service og forsikring, på Mac, iPhone, iPad, Apple Watch og Beats by Dre.

Verksted

Her finner du ESD-sikring og kvalitet i alle ledd, og våre teknikere er alle Apple-sertifiserte og utdannede dataelektronikere. Vi har vektlagt å skape en strukturert og strømlinjeformet produksjon på verkstedet, slik at teknikere kan ha fokus på det teknikere gjør best, å feilsøke, teste og reparere produkter

Serviceportal for bedrifter

Serviceportalen er et verktøy for kundene våre med enkelhet og hurtighet i fokus. Tilpassede løsninger for ulike service og logistikkbehov sørger for den funksjonaliteten man trenger å ha, hverken mer eller mindre. Man kan raskt og enkelt registrere nye serviceordre av alle typer, det være seg betalbart, garanti eller reklamasjon, og portalen håndterer påkrevde skjemaer automatisk. Fraktseddel for innsending av en enkelt enhet eller samlesendinger, kan man få på direkten om ønskelig, og i portalen har man full kontroll på reparasjonsstatus, åpne saker og sporing for alle forsendelser til og fra verksted. Kommunikasjon til/fra verksted foregår i portalen, direkte med tekniker og knyttet til den aktuelle saken. Du kan registrere service og frakt for en enhet du har for hånden, eller for en kunde-enhet på andre siden av landet. Systemet håndterer resten.

Enkelt og raskt

Serviceportalen er rask og enkel å bruke, og vi tar imot alle Apple-produkter til service. Gamle som nye, uavhengig av hvor de er kjøpt, hvilken operatør de evt. er bundet til, eller hvilken skade/defekt de har. Vi har fastpris for backup og dataoverføring på alle iOS-enheter, og vi har fastpris på arbeidstiden ved reparasjoner. I tillegg har vi antagelig markedets raskeste servicetid på 3 dager i snitt.

Ulike bedriftskunder

Vi arbeider med flere typer bedrifter. Under kan du se hovedtypene.

 • Forsikringsselskaper
  Vi har lang og bred erfaring med behandling av forsikringssaker. Vi er godt kjent med hvilke utfordringer som finnes, og har systemer for korrekt og ryddig håndtering av service, frakt og kommunikasjon mellom flere parter.

 • Servicetilbydere
  Bedrifter som tilbyr service og tar imot fysiske produkter på en eller flere lokasjoner, og som da håndterer produktet og videre innsending til verksted.

 • Serviceformidlere
  Bedrifter som tilbyr service, og som behøver å registrere serviceordre og arrangere frakt på vegne av en sluttkunde, men som ikke fysisk håndterer produkt og innsending til verksted.

 • Bedrifter og institusjoner
  Bedrifter og institusjoner som benytter Apple-produkter, og som gjerne har en/flere personer ansvarlig for service og logistikk knyttet til dette.

Loc: WE

Umbraco CMS fra MarkedsPartner